Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we nog steeds gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Hotelgasten kunnen bij ons gewoon in onze restaurants ontbijten, lunchen en dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Tijdens uw verblijf

Tijdens uw verblijf

Wij bieden u, als rustzoeker, graag nog wat opties die u op een veilige manier kunt doen tijdens uw verblijf.
Fietsen, wandelen, een sportieve workout of escape room op de kamer, enzovoort.

Neem alvast een kijkje op de website voor een overzicht van alle tips:

Tips to do

Eten & drinken

Ontbijt, lunch en diner in het restaurant als hotelgast
Wij verwelkomen iedereen met hotelovernachting om bij ons te ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant. Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Bij incheck bij de receptie moet u aangeven hoe laat u wilt ontbijten en dineren, wij hebben hiervoor diverse aanvangstijden beschikbaar;
  • Wanneer uw gezelschap uit verschillende huishoudens bestaat, dient u dit aan te geven bij het maken van uw reservering, inclusief de samenstelling van de huishoudens. U zult dan nog steeds bij elkaar komen te zitten, maar wel met een gepaste afstand tussen de verschillende huishoudens;
  • Voordat u het restaurant betreedt, vragen wij u om eerst uw handen te wassen en desinfecteren;
  • Bij entree van het restaurant vragen wij u te wachten op een bedieningsmedewerker die u begeleidt naar uw tafel;
  • Mogelijk stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;

Ontbijt, lunch en diner in het restaurant als niet-hotelgast
Op dit moment is het helaas niet mogelijk om als niet-hotelgast bij ons te ontbijten, lunchen of dineren. Zodra dit weer mogelijk is, kunt u uw tafel bij ons reserveren.

Roomservice
Voor hotelgasten die liever op hun kamer ontbijten, lunchen of dineren hebben wij de mogelijkheid tot roomservice. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers.
De toeslagkosten van roomservice bedragen € 7,50 per persoon.

Lunchbuffet en Zondagsbrunch
Ons lunchbuffet en zondagsbrunch zijn helaas tot nader order geschrapt.

Hotelbar
De hotelbar is dagelijks voor onze hotelgasten geopend vanaf 11:30 uur.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Momenteel is enkel voor hotelgasten mogelijk om in ons restaurant te eten.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Onze medewerkers dragen allemaal mondmaskers. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij desinfectiezuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt reinigen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik weer komen lunchbuffetten of brunchen?
Ons lunchbuffet en zondagsbrunch zijn helaas tot nader order geschrapt.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, u kunt deze reserveren via onze receptie. Elk hotel heeft mooie fietsroutes van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 16 oktober 2020