- Hotel Harderwijk op de Veluwe

Fietsroutes Veluwe? Kom overnachten bij Van der Valk Harderwijk

Fietsroutes Veluwe? Bij Van der Valk Harderwijk kunt u zo vanuit het hotel aan uw fietstocht beginnen. Uitrusten na zo’n lange dag fietsen kan in onze heerlijke bedden.

De Veluwe is bij uitstek geschikt voor het maken van korte of lange fietstochten. Uiteraard kunt u zelf een route bepalen, maar het is vaak leuker om gebruik te maken van fietsroutes op de Veluwe. Deze routes zijn over het algemeen gemaakt met het doel dat u een mooie route fietst met afwisseling in landschap. Of u nu lang of kort wilt fietsen, fietsroutes op de Veluwe zijn er in overvloed.

 

Fietsroutes Veluwe: genoeg keuzes vanuit het hotel!

Wat is er nu mooier dan direct vanuit uw hotel vertrekken op de fiets? Na een nacht slapen en een uitgebreid ontbijt, bent u vast en zeker helemaal klaar voor een van de mooie fietsroutes op de Veluwe. Wanneer u zin heeft in het fietsen van een aantal mooie routes, kies dan voor een verblijf in hotel Van der Valk Harderwijk. Het hotel ligt slechts een kilometer verwijderd van fietsknooppunt nummer 50, dus u kunt vrijwel direct starten met een mooie route. Geniet tijdens het fietsen van idyllische vennetjes, uitbundige heidevelden en de prachtige bossen.

Fietsen huren voor het rijden van mooie fietsroutes op de Veluwe

Wanneer u van plan bent een of meerdere fietsroutes op de Veluwe te gaan rijden, kunt u gewoon bij ons in het hotel fietsen huren. We hebben verschillende fietsen te huur, zodat u zelf kunt kijken wat u het prettigst vindt. Kiest u voor een comfortabele fiets met zeven versnellingen? Dit kan best prettig zijn wanneer u tijdens het fietsen af en toe wat moet klimmen en dalen. Ook kunt u bij ons een prettige E-bike huren. Bent u er nog niet helemaal uit welke fietsroute op de Veluwe u gaat kiezen, vraag ons dan gerust om advies. We kunnen u bij hotel Van der Valk Harderwijk van alles vertellen over de diverse routes. Ook kunt u bij onze receptie terecht voor een aantal knooppuntenroutes.

Boek nu een van onze fijne hotelkamers en geniet van een fietsvakantie op de Veluwe. Het voordeel van onze kamers is dat u gebruik kunt maken van onder meer een whirlpool. Na een dag fietsen zult u daar vast en zeker van opkikkeren. Neem nu contact met ons op en ontspan tijdens het rijden van fietsroutes op de Veluwe.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.