- Hotel Harderwijk op de Veluwe

Hotel Ermelo? Wat dacht u van Harderwijk?

Hotel Ermelo? Harderwijk ligt op slechts een kleine afstand van Ermelo, en kent een enorm leuke omgeving. Een mooier omgeving dan de Hollandse Veluwe is nauwelijks denkbaar. Hier kunt u nog uren wandelen en fietsen zonder iemand tegen te komen. Zeker wanneer u van de natuur houdt is deze omgeving een echte aanrader. Daarnaast is er trouwens nog genoeg interessants te vinden op het gebied van bijvoorbeeld cultuur of leuke dagjes uit. Ook voor kinderen is deze omgeving erg aantrekkelijk.

 

Van der Valk hotel, Ermelo om de hoek

Bent u er hard aan toe om uzelf eens lekker te verwennen? Boek dan een of meer overnachtingen bij een hotel in Ermelo en omstreken. Een tip is om eens rond te kijken bij hotel Van der Valk Harderwijk. In dit hotel ontbreekt het u aan niets en het is zeer dicht bij Ermelo gelegen. In een minuut of acht bent u vanuit Ermelo bij het hotel. Ook is deze afstand prima te overbruggen per fiets. Dit hotel is een prima alternatief wanneer u zoekt naar een hotel in Ermelo.

Hotel bij Ermelo? Kies het hotel van Van der Valk in Harderwijk

Boek nu direct de kamer van uw dromen en geniet van uw verblijf op de prachtige Veluwe. Wat zou u zoal kunnen gaan doen?

- Breng een bezoek aan het dolfinarium in Harderwijk.
- Ga fietsen of wandelen op de Veluwe.
- Ga heerlijk winkelen in het centrum van Harderwijk.
- Bezoek het Veluwemeer
- Ga eens een dagje uitgebreid ontspannen bij de Zwaluwhoeve.

U ziet het, mogelijkheden genoeg om u te vermaken wanneer u kiest voor een hotel in Ermelo en omgeving.

Een bezoekje aan Ermelo, hotel in Harderwijk

Na een bezoekje aan Ermelo kunt u overnachten in Harderwijk. Daar zijn tal van leuke activiteiten. Ook overnacht u er in heerlijke luxe, tegen een nette prijs. Een arrangement geeft soms net even iets extra's aan uw verblijf in het hotel. Wat heeft uw voorkeur?

- Houdt u van sportief bezig zijn? Kies dan het arrangement dat hierbij past en u kunt gebruik maken van comfortabele fietsen.
- U had altijd al eens het Dolfinarium willen bezoeken? Ook dat is prima te regelen door te kiezen voor een passend arrangement.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.