Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Family & Fun

De centrale ligging van Hotel Harderwijk biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan de diverse pretparken in de omgeving! Beleef met z'n tweeën of gezellig met het hele gezin een overgetelijke dag, gecombineerd met een verblijf in het hotel.

Walibi Holland

Walibi Holland

Beleef een onvergetelijke dag in Walibi Holland met meer dan 40 attracties en shows. Van spetterende waterattracties tot aan stoere familierides en van vliegensvlugge achtbanen tot aan spannende kinderattracties. Walibi Holland heeft het allemaal!

Dolfinarium

Dolfinarium

Roggen aaien, lekker ravotten en lachen met de walrussen. Het kan allemaal bij het Dolfinarium Harderwijk! De dolfijnen zorgen samen met jou voor een onvergetelijke herinnering van deze spetterende dag. Combineer zo'n dol-fijn dagje met een heerlijk verblijf bij Hotel Harderwijk.

De tickets liggen bij aankomst voor u klaar!

Bekijk nu de Dol-fijn arrangementen!
Apenheul

Apenheul

Los rondlopen tussen de apen? Dat kan in de Apenheul, in Apeldoorn! Laat je verrassen door de eigenaardigheden van alle apensoorten, zomaar pal voor je neus.

Strand Harderwijk

Strand Harderwijk

Direct aan de Boulevard ligt het Strandeiland. Een echt stadsstrand waar jong en oud zich lekker aan de waterkant kunnen vermaken. Van pootje baden tot lekker picknicken, van een potje strandvolleybal tot genieten van de zonsondergang. En gewoon een mooie plek om passerende zeilboten en plezierjachten te bekijken en te genieten van het adembenemende uitzicht over het Wolderwijd.

Bosbad Putten

Bosbad Putten

Een zwemoase die garant staat voor urenlang waterplezier en genot. Geniet van de uitgebreide mogelijkheden, neem een duik in het subtropische zwembad of bij mooi weer in het heerlijke buitenbad.

Daarnaast beschikt het Bosbad over een restaurant, ligweide, speeltuin en kanoverhuur.

 • De Sypel

  De Sypel in Harderwijk beschikt over een binnen- en buitenbad. Buiten bevindt zich een familieglijbaan, een 50 meter bad, een ondiep- en een kleuterbad. Binnen bevinden zich whirlpools, jetstreams, stoomcabines, bruisbanken en een stroomversnelling. Voor de allerjongsten is er een speciaal ondiep bad met glijbaan.

  Bekijk website
 • Calluna Ermelo

  Het centrum bestaat uit een sporthal, een horeca-afdeling en een zwemaccomodatie met een wedstrijdbad, een recreatiebad met grote zonneweide en peuterbad in de openlucht.
  Ideaal gelegen aan de rand van de Groevenbeekse heide met een ruime parkeergelegenheid.

  Bekijk website