Direct naar de contentDirect naar de footer

Family & Fun

De centrale ligging van Hotel Harderwijk biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan de diverse pretparken in de omgeving! Beleef met z'n tweeën of gezellig met het hele gezin een onvergetelijke dag, gecombineerd met een verblijf in het hotel.

Dolfinarium

Dolfinarium

Roggen aaien, lekker ravotten en lachen met de walrussen. Het kan allemaal bij het Dolfinarium Harderwijk! De dolfijnen zorgen samen met jou voor een onvergetelijke herinnering van deze spetterende dag. Combineer zo'n dol-fijn dagje met een heerlijk verblijf bij Hotel Harderwijk.

Walibi Holland

Walibi Holland

Beleef een onvergetelijke dag in Walibi Holland met meer dan 40 attracties en shows. Van spetterende waterattracties tot aan stoere familierides en van vliegensvlugge achtbanen tot aan spannende kinderattracties. Walibi Holland heeft het allemaal!

Website
  • Julianatoren

    Een dag bij Julianatoren belooft een dag vol speelplezier voor de allerkleinste! De Julianatoren biedt méér dan 60 te gekke attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

  • Apenheul

    Wil je los rondlopen tussen de apen? Dat kan in de Apenheul, in Apeldoorn! Laat je verrassen door de eigenaardigheden van alle apensoorten, recht voor je neus.

Telstar Surfclub

Telstar Surfclub

De Telstar Surfclub bij Strand Horst is een watersportparadijs waar windsurfing, kitesurfing en Stand up Paddling centraal staan. Na afloop kunt u heerlijk ontspannen op het strand of loungen op het terras van Telstar Surfclub.

Website