Direct naar de contentDirect naar de footer
LOBBY BAR

WIJ GAAN VERBOUWEN!

Op deze pagina brengen wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen. U blijft van harte welkom tijdens de bouwwerkzaamheden, natuurlijk doen wij er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Vanaf midden november starten wij met de bouw van een tweede bar in de lobby en een veranda aan de huidige hotelbar. Tijdens de verbouwing blijven wij onze gasten verwelkomen! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk hinder wordt ondervonden, maar enige overlast in de vorm van geluid of dergelijke kunnen wij niet uitsluiten.

In de komende tijd zullen ontwikkelingen plaatsvinden die onze gasten in de toekomst nog meer service kunnen bieden. Veel van onze huidige gasten verblijven graag in onze lobby om te werken of ontspannen. We zullen dan ook een tweede bar (kleiner dan de huidige hotelbar) creëren die een informele sfeer met zich mee brengt om in af te spreken. Er is hier een koffie- en verse sappen concept voor in ontwikkeling. Ook is het mogelijk om deze ruimte af te huren voor bijeenkomsten. Vanaf april 2020 kunt u bij onze Sales afdeling informatie opvragen.

In de eerste fase zullen bouwwerkzaamheden voornamelijk buiten plaatsvinden. De mindervalide ingang op de begane grond wordt omgelegd. Uiteraard blijft deze (beperkt) toegankelijk. Wij adviseren gasten die slecht of niet ter been zijn om het hotel met de auto via de parkeergarage, middels de lift, te betreden.

Wij stellen uw geduld op prijs en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak die deze ontwikkelingen kunnen veroorzaken.

Graag geven wij u een inzicht in de fases die we gaan doorlopen. Deze zullen wij gedurende de bouwperiode up-to-date houden.

Opening van de nieuwe lobbybar en veranda wordt verwacht in juni 2020.

Deze planning is op basis van verwachtingen en voorspoedig verloop van de werkzaamheden. Wijzigingen zijn onder voorbehoud.

Wat komt er bij?

  • Een lobbybar met terras
  • Een veranda aan onze huidige hotelbar

Moodboard Inspirations