Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Begin de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt, proef de lekkerste gerechten van onze lunchkaart of kom culinair genieten van een diner in ons sfeervolle restaurant. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant.

Menukaarten

Menukaarten

Bekijk onze à la carte menukaart met een ruime keuze aan traditionele gerechten uit de Franse keuken, maar ook bijzondere gerechten uit o.a. de Italiaanse, Zuid-Amerikaanse en Oosterse keuken.

Bekijk onze menukaarten
Hotelbar

Hotelbar

Neem plaats in onze gezellige hotelbar. De heerlijke plek voor een lekker kopje koffie met gebak of van een borrelhapje met uw favoriete drankje. Samen genieten in een ontspannen sfeer.

Hotelbar - Exclusieve sluitingsdagen 2023:

  • 23 november vanaf 14.30 uur tot 17.30 uur.
  • 4 december vanaf 19.30 uur tot 00.00 uur.
  • 9 december gehele dag.
  • 11 december vanaf 19.30 uur tot 00.00 uur.


Meer informatie
Bloemen workshop

Bloemen workshop

Beleef een creatieve middag en maak uw eigen bloemen creatie. Na de workshop kunt u van een uitgebreid lunchbuffet genieten, het lunchbuffet is inclusief; koffie, thee, jus d'orange en melk. Uiteraard gaat het bloemenstuk mee met u naar huis, wij zorgen voor een transportbord. Zaterdag 21 oktober is de eerste editie.

Reserveer
Pasta van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Coci

Coci

Geniet in onze selfservice serre Coci van een hapje en een drankje. Door de indrukwekkende hoge ramen van de serre is de bosbeleving optimaal.

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
2244 beoordelingen
Was genieten bij de lunch
Hotel Harderwijk op de Veluwe A.S. 

Erg goed geregeld, veel keus, snelle service