Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Uw vergadering of bijeenkomst begint bij een geschikte locatie, gastvrije service en goede faciliteiten. Hotel Harderwijk heeft een prachtige ligging aan de Veluwse bossen. De groene omgeving geeft een ontspannen gevoel en dit zorgt voor inspiratie. Met 9 multifunctionele zalen biedt Hotel Harderwijk veel mogelijkheden voor een zakelijke meeting, een congres of een training.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij een offerte voor u zullen opstellen.

Offerte aanvragen
Brochures

Brochures

Wilt u onze brochures bekijken voor een feest, bruiloft of condoleance? Bekijk de brochures hier.

Brochures
Wij hebben voor deze locatie gekozen vanwege de centrale ligging. Het team van Valk Exclusief Harderwijk is zeer gastvrij, professioneel en daarnaast erg flexibel!
Lizette Bergsma
Profytodsd
Inmiddels is iedereen verknocht aan het warme ontvangst. Het salesteam is echt top. Zij luisteren naar onze wensen en denken goed mee. Wij genieten altijd van het heerlijke lunchbuffet!
Francis van der Snoek
RDW
De faciliteiten zijn geweldig. Voldoende parkeerplaatsen voor de deelnemers, goede voorzieningen in en rond de zalen. Hotel Van der Valk op de Veluwe is een plek waar je terecht kunt.
Erik Prins
Burghgraef van Tiel & Partners B.V.

De voordelen van Hotel Harderwijk

  • 9 multifunctionele zalen

  • Centraal gelegen

  • 250 gratis parkeerplaatsen

  • Inspirerende omgeving