Direct naar de contentDirect naar de footer

Teambuilding activiteiten

Naast het organiseren van bijeenkomsten ontzorgen wij u ook in het organiseren van 'teambuilding' activiteiten in en rondom het hotel. Onze locatie is gelegen op de Veluwe en biedt talloze mogelijkheden in teambuildingsvorm. Deze activiteiten zijn speciaal ingericht om de teamspirit een boost te geven!

 • Klimbos Harderwijk

  Spectaculair klimavontuur!

  Klimbos Harderwijk

  Beleef een avontuurlijke middag bij onze buren in het klimbos. Naast een oneindig lang klimparcours, heeft het klimbos een spectaculaire rollercoaster zipline.

 • E-chopper

  Milieuvriendelijk touren

  E-chopper

  Tour een heerlijk stuk door de prachtige omgeving van Harderwijk en de Veluwe. De E-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk.

 • Legertruck dropping

  Locatie onbekend

  Legertruck dropping

  Met ronkende motor staat de oude legertruck voor jullie klaar. Wordt gedropt op een onbekende locatie op de Veluwe, weten jullie de weg terug te vinden?

 • Veluwe challenge

  Uitdaging

  Veluwe challenge

  Ontdek de Veluwe op een interactieve manier met deze challenge per tablet! Dit alles onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs.

 • Team building

  Op locatie

  Team building

  In samenwerking met The Box Company bieden wij verschillenden teambuilding spellen aan. Geheel verzorgd op locatie al vanaf 5 personen!

 • Mountainbiken

  De natuur in

  Mountainbiken

  Ervaar het echte mountainbiken terwijl jullie van de omgeving genieten. Tijdens deze tocht worden diverse technieken aangeleerd om de mountainbike goed onder controle te krijgen.

 • Botter varen

  Uniek water event

  Botter varen

  Water, wind, gezelligheid, lekker eten en drinken. Alle elementen voor een geslaagd uitje! Stap samen met uw collega’s aan boord van één van de botters en geniet van Zuiderzee romantiek van de 21e eeuw!

 • Escape tour Harderwijk

  Ontsnap binnen 2 uur

  Escape tour Harderwijk

  Ontsnap aan een pestepidemie in 1636 tijdens de Escape Tour Harderwijk door verborgen aanwijzingen te vinden en slimme strategieën te gebruiken terwijl jullie de historische straten van Harderwijk verkennen.

 • E-choppers

  De beste Veluwe beleving

  E-choppers

  Verken Harderwijk en haar mooie omgeving op de E-chopper, met zijn unieke chopper-look en comfortabele zitplaatsen. Een leuke en milieuvriendelijke manier om op te vallen tijdens jullie avontuur!

 • Kok Experience

  Teamuitje bij Kok Experience

  Kok Experience

  Een gezellig, uniek en actief teamuitje met uw collega’s? Beleef een gezellige tijd met elkaar, leer uw collega’s beter kennen en versterk uw team met een leuk bedrijfsuitje.