Direct naar de contentDirect naar de footer

Botter varen

Met meer dan 15 jaar ervaring staat Botter Huren Harderwijk garant voor onvergetelijke evenementen. De thuisbasis, gelegen in de oude vissershaven van Harderwijk aan de voormalige Zuiderzee, biedt een sfeervolle en centraal gelegen locatie. Hier stappen bedrijven in een wereld van mogelijkheden voor teamgerichte activiteiten.

Of u nu verlangt naar een ontspannen dagje uitwaaien met hapjes en drankjes, een uitgebreid arrangement zoals een barbecue op een eiland, een authentieke visrokerij, of een spannende teambuildingwedstrijd met authentieke botters – Botter Huren Harderwijk heeft het allemaal.

Het aanbod is divers, met speciale arrangementen op maat gemaakt voor bedrijven. Of het nu gaat om informele teamuitjes of gestructureerde teambuildingdagen, Botter Huren Harderwijk begrijpt de unieke behoeften van bedrijven en zorgen voor een naadloze ervaring.

Neem contact op met onze salesafdeling en stap samen met uw collega's aan boord en beleef een dag vol plezier, uitdaging en gezelligheid op het water.

U kunt contact opnemen via sales@harderwijk.valk.nl of bellen naar 0341 801014.