Direct naar de contentDirect naar de footer

Klimbos Harderwijk

Klimbos Harderwijk is onderdeel van Adventurepark Harderijk en gelegen tegenover ons hotel. Het klimbos beschikt over een oneindig lang klimparcours, een spectaculaire Rollercoaster Zipline, een duo-zipline en een Free Fall van 16 meter hoogte. U kunt bij Klimbos Harderwijk met een veilig gevoel de bomen in door het unieke zekersysteem. In het klimbos is het klimparcours in verschillende levels en hoogtes opgedeeld, waar u 2,5 uur lang gebruik van mag maken.

Het klimavontuur bij Klimbos Harderwijk begint op de 18 meter hoge tipi toren. Daarnaast is het klimbos opgedeeld in drie verschillende levels, waardoor er voor elke klimmer een uitdaging te vinden is. Om het klimavontuur nog spectaculairder te maken heeft Klimbos Harderwijk de Rollercoaster Zipline, waarmee u op grote snelheid door het klimbos zoeft. Ook kunt u een sprong wagen van de 16 meter hoge Free Fall en kunt u als afsluiter samen met uw klimmaatje de duo-zipline beleven.

Geïnteresseerd? Neem contact op met onze salesafdeling voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via sales@harderwijk.valk.nl of 0341 801014.