Direct naar de contentDirect naar de footer

Escape tour Harderwijk

Welkom bij een unieke teambuildingervaring, waar geschiedenis tot leven komt in "De Historische Ontsnapping". Duik met uw team in het Harderwijk van 1636, een stad geteisterd door een pestepidemie. Jullie uitdaging? Ontsnappen aan de gesloten stadspoorten en de vreselijke ziekte achterlaten.

In deze bijzondere activiteit staat samenwerking centraal. Gezamenlijk moeten deelnemers raadsels oplossen, aanwijzingen ontcijferen en vragen beantwoorden om de mysteries van het verleden te doorgronden. Alleen door effectieve communicatie en teamwork kunnen de stadspoorten worden geopend binnen de 2 uur durende uitdaging.

Deze activiteit biedt niet alleen een kans om als team samen te werken, maar ook om Harderwijk op een unieke manier te ontdekken. Terwijl u door de historische straten dwaalt, komt u langs verborgen juweeltjes en maakt u kennis met de rijke geschiedenis van de stad.

Geïnteresseerd? Neem contact op met onze salesafdeling voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via sales@harderwijk.valk.nl of 0341 801014.