Direct naar de contentDirect naar de footer

Fundustry

Fundustry Harderwijk biedt een veelzijdig spectrum aan activiteiten die teambuilding en plezier combineren in een adembenemende omgeving aan het strand Horst in Ermelo.

Laat uw team strategieën smeden tijdens een intense sessie paintball in een van de unieke arena's, waar vriendschap en teamwork samenkomen in een kleurrijk gevecht. Of voel de adrenaline stromen terwijl u tegen elkaar racet op de indoor kartbaan, waar snelheid en behendigheid de sleutels tot succes zijn.

Voor degenen die van uitdagingen houden, bieden onze verschillende escape rooms een perfecte mix van spanning en samenwerking. Werk samen, los ingewikkelde puzzels op en ontrafel mysteries om te ontsnappen binnen de gestelde tijd.

Daag uw team uit met een opwindende ronde lasertag in speciale arena's, waar tactiek en teamwork cruciaal zijn voor de overwinning. Of ontdek de stad op een unieke manier met city games, waar u opdrachten uitvoert en uitdagingen aangaat terwijl u de omgeving verkent. Combineer verschillende activiteiten voor een volledige dag vol avontuur, teamwork en plezier.

Geïnteresseerd? Neem contact op met onze salesafdeling voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via sales@harderwijk.valk.nl of 0341 801014.