Direct naar de contentDirect naar de footer

Diners & Buffetten

Wilt u uw gasten verrassen met een veelzijdig en luxe buffet? Of het nu is voor een lunch, brunch of diner. Wij bieden verschillende mogelijkheden.

Wij serveren diverse diners en buffetten vanaf 30 personen in een aparte zaal. Wij verzorgen uitgebreide ontbijt-, lunch-, brunch- en dinerbuffetten, maar ook BBQ & Grill mogelijkheden en uitgeserveerde diners. Of gaat u voor ons seizoensbuffet? Onze chef-kok heeft spectaculaire buffetten samengesteld gebaseerd op de vier seizoenen, om het zo perfect te laten aansluiten bij de tijd van het jaar.

Al onze zalen zullen sfeervol worden ingericht, rekening houdend met de gelegenheid. Graag adviseren wij u daarnaast over een passende opstelling in uw zaal.
Een uitgeserveerd keuzemenu is alleen mogelijk in het restaurant of de brasserie. De brasserie is een aparte ruimte naast het restaurant, tegen betaling en op basis van beschikbaarheid is deze exclusief af te huren.

Wij nodigen u graag uit om uw wensen en de uiteenlopende mogelijkheden te bespreken. U kunt contact opnemen met onze salesafdeling voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via sales@harderwijk.valk.nl of 0341 801010.

  • Brochure

    Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een diner in ons hotel? Bekijk hier de brochure met daarin onze mogelijkheden.