Direct naar de contentDirect naar de footer

Feesten & Partijen

Wij beschikken over prachtige zalen waar u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten. Borrel, diner of spetterend feest, alles is mogelijk!

Hotel Harderwijk is prachtig gelegen midden op de Veluwe. U wandelt vanuit het hotel zo het bos in, waar diverse activiteiten mogelijk zijn. Daarbij is het hotel gelegen op een steenworp afstand van Harderwijk en de snelweg A28. Wij beschikken over ruim 250 parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren!

Al onze zalen zullen sfeervol worden ingericht, rekening houdend met de gelegenheid. Graag adviseren wij u daarnaast over een passende opstelling de ruimte. Culinaire creaties, sfeervolle ambiance, swingend entertainment; wij regelen het graag voor u, zodat u volop kunt genieten.

Mogelijkheden in onze verschillende zalen;

  • Receptie- en feestarrangementen bieden wij aan vanaf 30 tot 750 personen.
  • Buffetten zijn mogelijk vanaf 30 tot 250 personen in een feestelijk aangeklede zaalruimte.
  • Live Cooking is mogelijk vanaf 50 tot 250 personen in het restaurant.
  • Een uitgeserveerd menu is mogelijk in ons restaurant van 2 tot 250 personen.
  • Een uitgeserveerd menu is mogelijk in de brasserie van 30 tot 70 personen. (zaal exclusief)

De zaalhuurprijs is afhankelijk van de datum en beschikbaarheid. De hotelbar en brasserie zijn exclusief af te huren op aanvraag.

Wij nodigen u graag uit om uw wensen en de uiteenlopende mogelijkheden te bespreken. U kunt contact opnemen met onze salesafdeling voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via sales@harderwijk.valk.nl of 0341 801010.