Direct naar de contentDirect naar de footer

Uw bruiloft bij Hotel Harderwijk

Uw trouwdag op één locatie? Dat kan bij Hotel Harderwijk!

Wij organiseren graag een onvergetelijke dag geheel naar uw wensen. Na elkaar het ja-woord te hebben gegeven kan er een toost uitgebracht worden om vervolgens aan tafel te schuiven voor een heerlijk diner. Sluit de dag af met een groot feest en geniet vervolgens met elkaar in een van onze luxueuze suites.

Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van de mooiste dag van uw leven!

  • Ceremonie v.a. € 20,00 p.p.
  • Taart & Toost v.a. € 23,00 p.p.
  • Diner v.a. € 37,50 p.p.
  • Feest v.a. € 46,50 p.p.
  • Overnachten v.a. € 110,00 p.k.
Afspraak maken?

Afspraak maken?

Iedere bruiloft is maatwerk en uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken!

Wenst u een afspraak in te plannen en geadviseerd te worden in de mogelijkheden passend bij uw wensen? Neem contact op met onze Salesafdeling voor het maken van deze afspraak. Zij zijn bereikbaar via sales@harderwijk.valk.nl of 0341-801014.

Offerte aanvragen
Brochures

Brochures

Wilt u onze brochure bekijken voor uw bruiloft? Dat kan hier. U kunt ook direct een kijkje nemen in een van onze andere brochures.

Brochures
Wou wat een geweldige dag hebben wij gehad! Dit was niet gelukt zonder deze top locatie. Het personeel is super vriendelijk en niks is ze teveel.
Inge
Wij hebben een fijne voorbereiding gehad waarna de dag echt groots was. De medewerkers hebben ons een geweldige dag bezorgd door hun professionaliteit en inzet. Alles top op deze geweldige locatie! Ronduit geweldig!
José en Alexander
Wij hebben in 2022 besloten ons huwelijk te houden in Harderwijk en hebben geen seconde spijt gehad. De communicatie tot na de dag was, wat je hoort te hebben. Binnen 24 uur hadden we reactie op vragen en werden we goed geholpen. Ik zou het iedereen aanraden als je op een buiten locatie wilt trouwen!
Roderick & Sofie
21/06/2024