Direct naar de contentDirect naar de footer

Uw bruiloft bij Hotel Harderwijk

Uw trouwdag op één locatie? Dat kan bij Hotel Harderwijk!

Wij organiseren graag een onvergetelijke dag geheel naar uw wensen. Na elkaar het ja-woord te hebben gegeven kan er een toost uitgebracht worden om vervolgens aan tafel te schuiven voor een heerlijk diner. Sluit de dag af met een groot feest en geniet vervolgens met elkaar in een van onze luxueuze suites.

Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van de mooiste dag van uw leven!

  • Ceremonie v.a. € 20,00 p.p.
  • Taart & Toost v.a. € 23,00 p.p.
  • Diner v.a. € 37,50 p.p.
  • Feest v.a. € 46,50 p.p.
  • Overnachten v.a. € 110,00 p.p.
Open dag trouwlocatie

Open dag trouwlocatie

Save the date en reserveer een plekje!

Op donderdagavond 2 mei 2024 is er weer een open dag bij ons op locatie voor bruidsparen om kennis te maken met onze locatie.

Krijg een rondleiding door het hotel en ontmoet onze Sales collega's die samen met u de perfecte dag samenstellen. Dit onder het genot van een glas Prosecco en een lekker hapje.

Vanwege een beperkte beschikbaarheid raden wij u aan om een 'tafel te reserveren' zodat wij op de hoogte zijn van uw komst.

Open dag trouwlocatie
Afspraak maken?

Afspraak maken?

Iedere bruiloft is maatwerk en uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken!

Wenst u een afspraak in te plannen en geadviseerd te worden in de mogelijkheden passend bij uw wensen? Neem contact op met onze Salesafdeling voor het maken van deze afspraak. Zij zijn bereikbaar via sales@harderwijk.valk.nl of 0341-801014.

Offerte aanvragen
Brochures

Brochures

Wilt u onze brochure bekijken voor uw bruiloft? Dat kan hier. U kunt ook direct een kijkje nemen in een van onze andere brochures.

Brochures
Wou wat een geweldige dag hebben wij gehad! Dit was niet gelukt zonder deze top locatie. Het personeel is super vriendelijk en niks is ze teveel.
Inge
Wij hebben een fijne voorbereiding gehad waarna de dag echt groots was. De medewerkers hebben ons een geweldige dag bezorgd door hun professionaliteit en inzet. Alles top op deze geweldige locatie! Ronduit geweldig!
José en Alexander
11 mei 2018 was onze trouwdag! Wij hebben deze dag genoten bij Van der Valk Harderwijk! Niks was te gek, alles kon. Heerlijk gegeten, van lunch, diner tot de volgende ochtend het ontbijt! Echt een aanrader.
Heleen