Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Wij zijn verheugd om iedereen weer te verwelkomen voor een kopje koffie met gebak, ontbijt, lunch, borrel of diner. Reserveer onderaan uw tafel in ons restaurant voor: ontbijtbuffet, à la carte lunch en/of à la carte diner.

Onze hotelbar opent dagelijks om 10:00 uur (*) en is enkel op binnenloop, hiervoor kan niet gereserveerd worden. U bent eveneens dagelijks welkom om plaats te nemen in Coci. Op basis van zelfbediening kunt u hier uw kopje koffie of thee zelf maken en afrekenen. Zin in wat lekkers? In de Coci shop is voor iedereen wat wils!

(*) Bekijk hier de exclusieve sluitingsdagen van onze hotelbar.

Ontbijt

Ontbijt

Start de ochtend met een royaal ontbijtbuffet!
Lunch

Lunch

Geniet van een heerlijk broodje, uitsmijter of gezonde salade! U kunt ook de gerechten van onze dinerkaart bestellen.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Uitgebreid lunchen? 's Middags geniet u bij ons in het restaurant van een lunchbuffet met verse sappen, broodjes en lekkernijen.
Brunch

Brunch

Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen bij Hotel Harderwijk op de Veluwe.
Diner

Diner

In ons sfeervolle restaurant heten wij u dagelijks van harte welkom voor het diner.
Dinerdeal

Dinerdeal

Op vertoon van uw Restaurant ID-code geniet u bij ons van een 3-gangen keuzediner voor maar €39,50 per persoon. Ook zonder restaurant ID kunt u gebruik maken van de dinerdeal voor €44,50 per persoon.
Bloemenworkshop

Bloemenworkshop

Beleef een creatieve middag en maak uw eigen bloemen creatie. Na afloop kunt u het bloemstuk meenemen naar huis. We zullen met verse vrolijk gekleurde bloemen van het seizoen werken, verzorgd door Mus Bloem&Sfeer uit Elspeet. Voor of na de workshop geniet u van een uitgebreid lunchbuffet. Het lunchbuffet is inclusief; koffie, thee, jus d'orange en melk. Het belooft weer een gezellige middag te worden!
Live Cooking

Live Cooking

Tijdens onze live cooking heeft u onbeperkt keuze. Luxe vis-, vlees en vegetarische specialiteiten staan voor u klaar op ons uitgebreide eilandenbuffet.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
2301 beoordelingen
marja Kemkes
Hotel Harderwijk op de Veluwe 
Het was in 1 woord geweldig.

er was heel veel keus, we waren we met 12 personen.wat we ook fijn vonden dat het middenpad lekker ruim was, vooral omdat 12 uur iedereen tegelijk eten wil hebben.Wij hebben ervan genoten.