Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat is Coci?

Coci is een koffie en juice bar, dagelijks geopend van 8.30 tot 16.30 uur. Deze nieuwe lobby bar heeft een informeel karakter met eigentijdse menu items. Er is een heuse koffie beleving, waar onze barista's in spé de lekkerste koffies maken. Een soya latte of verse gember thee is hier eerder normaal dan de uitzondering. Door de imposante serre is de bos beleving optimaal. U zit lekker knus binnen, maar het is net alsof u buiten zit. Ook is het terras voorzien van een glazen windscherm, waardoor het heerlijk vertoeven is.

Op het menu staan verse sappen die allemaal vegan en glutenvrij zijn. Onze juicers leggen u graag het verschil uit tussen de slow juice of een groene smoothie. Voor iedereen die graag een gezondere keuze wilt maken, bieden wij volop aanbod.

Voor degene die onderweg zijn, kunnen wij alles ook 'to go' aanbieden. We zien veel gasten voorbij komen die gaan sporten in het bos of net klaar zijn met een fietstocht of die lekker over het Beekhuizerzand hardgelopen hebben. Ook zij zijn van harte welkom!

A good health is a great wealth!

Deze nieuwe ruimte is ook beschikbaar voor een feest, partij of andere bijeenkomsten. Vraag hier uw offerte aan of meer informatie.

Belangrijke informatie

  • Roken op het terras is niet toegestaan
  • Honden zijn alleen welkom op het terras
  • Bestellen en betalen aan de bar
  • Pin Only

Impressie