Direct naar de contentDirect naar de footer

Palingexperience bij Dries van den Berg

Tijdens de Culinaire Palingexperience wordt u ondergedompeld in een boeiende reis waar u wordt begeleid door een ervaren rookmeester. U krijgt de kans om het proces van palingroken van dichtbij te zien en te leren over de traditionele ambachten die hierbij komen kijken. De rookmeester deelt graag zijn kennis en passie voor het vak, waardoor u een dieper inzicht krijgt in deze eeuwenoude traditie.

Naast het verkennen van de rokerij, wordt u getrakteerd op een smakelijke culinaire ervaring. U kunt genieten van een selectie van heerlijke visgerechten, waaronder vers gerookte paling, kibbeling en andere lokale lekkernijen.

Dit zakelijke groepsuitje biedt niet alleen een unieke kans om te netwerken en te ontspannen met collega's, maar ook om nieuwe inzichten op te doen en te genieten van de culinaire hoogstandjes. Het is de perfecte combinatie van educatie, ontspanning en gastronomisch genot.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw Culinaire Palingexperience te boeken en geef uw zakelijke bijeenkomst een extra smaakvolle dimensie!

U kunt contract opnemen via sales@harderwijk.valk.nl of bellen naar 0341 801014.