Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te ontbijten, brunchen of dineren, of kennis te maken met ons lunchbuffet. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Harderwijk opent dagelijks om 07.00 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Naast een uitgebreide a la carte lunch die wij dagelijks serveren, serveren wij van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 uur en 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met onbeperkte keuze uit dagelijks wisselende gerechten.
Dinerdeal

Dinerdeal

Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in één van onze vele Valk Exclusief restaurants. De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €29,95 per persoon!
Diner

Diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat wekelijks wordt organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden bij Hotel Harderwijk op de Veluwe.
Sinterklaasbrunch

Sinterklaasbrunch

Op zondag 2 december kunt u genieten van een heerlijke zondagsbrunch met als thema Sinterklaas. Na ontvangst met prosecco wordt een grandioos eilandenbuffet geopend!
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
687 beoordelingen
D.G. Nagel
Hotel Harderwijk op de Veluwe 
Geweldig, kon igenljk niet beter

Wij vierden de 70e verjaardag van mijn vrouw. Veel persoonlijke aandacht, ondanks de drukte . Medewerkster Judith, tafel 103/1 gast 44 5002