Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Wij zijn verheugd om iedereen weer te verwelkomen voor een kopje koffie met gebak, ontbijt, lunch, borrel of diner. Reserveer onderaan uw tafel in ons restaurant voor: ontbijtbuffet, à la carte lunch en/of à la carte diner.

Onze hotelbar opent dagelijks om 10:00 uur en is enkel op binnenloop, hiervoor kan niet gereserveerd worden. U bent eveneens dagelijks welkom om plaats te nemen in Coci. Op basis van zelfbediening kunt u hier uw kopje koffie of thee zelf maken en afrekenen. Zin in wat lekkers erbij? In de Coci shop is voor iedereen wat wils!

Corona proof:

  • Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij gaan ervan uit dat gasten eigen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de corona maatregelen. We behouden ons het recht om u te vragen naar uw corona toegangsbewijs.
Ontbijt

Ontbijt

Start de ochtend met een royaal ontbijtbuffet!
Lunch

Lunch

Geniet van een heerlijk broodje, uitsmijter of gezonde salade! U kunt ook de gerechten van onze dinerkaart bestellen.
Diner

Diner

In ons sfeervolle restaurant heten wij u dagelijks van harte welkom voor het diner.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
1322 beoordelingen
joke
Hotel Harderwijk op de Veluwe 
Gezellige warme en intieme sfeer en heerlijke gerechten.

Mijn vriendin wilde een klein hapje en bestelde de boerenomelet, die bleek een flinke hap te zijn. Ikzelf had de toast en runderhaas gekozen, Dit was ook heerlijk, behalve het brood eronder, dat was slap en taai. Maar dat eer ik toch zelden op. Dus geen punt van gemaakt. De kassabon heb ik niet meegenomen, maar de serveerster in de bar was zeer vriendelijk en behulpzaam (had een extra bril nodig)