Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te ontbijten, brunchen of dineren, of kennis te maken met ons lunchbuffet. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Valentijnsdiner

Valentijnsdiner

Met ons 3-gangen Valentijnsdiner kunt u romantisch tafelen waarbij u geniet van de heerlijke gerechten en vooral van elkaar! Reserveren is mogelijk vanaf 8 februari t/m 24 februari.
Paasbrunch

Paasbrunch

Op 1e en 2e Paasdag kunt u genieten van een heerlijke Paasbrunch! Kom gezellig met familie, collega's of vrienden bij Hotel Harderwijk op de Veluwe.
Moederdag Brunch

Moederdag Brunch

Verwen je "mams, moeke, mama, moeder" met een overheerlijke brunch en leg haar eens lekker in de watten!
Moederdag Bloemen Workshop

Moederdag Bloemen Workshop

Ga op zaterdag 11 mei creatief aan de slag met het maken van een bloementaart met aansluitend een heerlijk lunchbuffet. Uiteraard mag u het eigen gemaakte bloemstuk meenemen naar huis!
Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Harderwijk opent dagelijks om 07.00 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet.
Lunch

Lunch

Een kroket, uitsmijter of salade? Geniet van een heerlijk verzorgde à la carte lunch in ons restaurant.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Naast een uitgebreide a la carte lunch die wij dagelijks serveren, serveren wij van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 uur en 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met onbeperkte keuze uit dagelijks wisselende gerechten.
Diner

Diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Dinerdeal

Dinerdeal

Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in één van onze vele Valk Exclusief restaurants. De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €32,50 per persoon!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat wekelijks wordt georganiseerd. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden bij Hotel Harderwijk op de Veluwe.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
902 beoordelingen
Y
Hotel Harderwijk op de Veluwe 
Zoals altijd heerlijk eten bij van der Valk!!

Het eten was heerlijk. Wel heb ik een paar puntjes..Een bord voor je neus krijgen met alleen een stukje vlees of een bord voor je neus krijgen met een beetje garnituur. Jullie kunnen het allemaal feestelijker maken met een beetje garnituur om het bord op te leuken. Klein beetje sla met een tomaatje of zo...hoeft niet zoveel moeite te kosten. We vroegen om gebakken aardappeltjes..Jammer dat het een schaaltje gekookte kriel in schil was.. Ik had via de mail prosecco besteld ivm onze trouwdag. Dat stond inderdaad op tafel maar helaas zonder glazen. Daar moesten we even op wachten. Zeer positief: de hertebiefstuk en tournedos waren precies goed gebakken!! Wij komen vaak bij vd Valk en we zullen ook nog vaak komen!