Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Harderwijk opent dagelijks om 07.00 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Naast een uitgebreide a la carte lunch die wij dagelijks serveren, serveren wij van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 uur en 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met onbeperkte keuze uit dagelijks wisselende gerechten.
Dinerdeal

Dinerdeal

Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in één van onze vele Valk Exclusief restaurants. De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €29,95 per persoon!
Diner

Diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat wekelijks wordt organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden bij Hotel Harderwijk op de Veluwe.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
644 beoordelingen
K.F.A. Zakonski
Hotel Harderwijk op de Veluwe 
Het was gezellig en voldoende

Wij hebben genoten van de heerlijke gerechten. Gewoon zo doorgaan. Wat wij minder goed vonden was dat de deuren openstonden en wij precies in de opening zaten en het erg tochte. Helaas was er geen andere plek voor ons. Verder zijn wij tevreden en komen zeker terug