Direct naar de contentDirect naar de footer

Teambuilding activiteiten

Naast het organiseren van bijeenkomsten ontzorgen wij u ook in het organiseren van 'teambuilding' activiteiten in en rondom het hotel. Onze locatie is gelegen op de Veluwe en biedt talloze mogelijkheden in teambuildingsvorm. Deze activiteiten zijn speciaal ingericht om de teamspirit een boost te geven!

 • Klimbos Harderwijk

  Spectaculair klimavontuur!

  Klimbos Harderwijk

  Beleef een avontuurlijke middag bij onze buren in het klimbos. Naast een oneindig lang klimparcours, heeft het klimbos een spectaculaire rollercoaster zipline.

 • E-chopper

  Milieuvriendelijk touren

  E-chopper

  Tour een heerlijk stuk door de prachtige omgeving van Harderwijk en de Veluwe. De E-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk.

 • Legertruck dropping

  Locatie onbekend

  Legertruck dropping

  Met ronkende motor staat de oude legertruck voor jullie klaar. Wordt gedropt op een onbekende locatie op de Veluwe, weten jullie de weg terug te vinden?

 • Veluwe challenge

  Uitdaging

  Veluwe challenge

  Ontdek de Veluwe op een interactieve manier met deze challenge per tablet! Dit alles onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs.

 • Team building

  Op locatie

  Team building

  In samenwerking met The Box Company bieden wij verschillenden teambuilding spellen aan. Geheel verzorgd op locatie al vanaf 5 personen!

 • Mountainbiken

  De natuur in

  Mountainbiken

  Ervaar het echte mountainbiken terwijl jullie van de omgeving genieten. Tijdens deze tocht worden diverse technieken aangeleerd om de mountainbike goed onder controle te krijgen.